Мешканці Прикарпаття масово жертвують волосся для дітей хворих на онкологію. Про це повідомляє видання "Репортер".

Проект Hair for Share заснували кілька мешканок Львова. Спершу вони хотіли просто підстригтися і подарувати волосся хворим дітям, проте пізніше знайшли перукаря з Києва, яка погодилася зробити перуки за ціною матеріалів. Таким чином замість 8 — 10 тисяч гривень, одна перука обходиться в 4 тисячі.

"За час існування проекту більше тисячі людей пожертвували волосся, до речі, з них 100 – чоловіки. Молодшій дівчинці-донору було чотири роки, найстаршій – 76" - розповіли волонтерки.

Проект Hair for Share існує вже більш ніж півтора року. Здати волосся може кожен бажаючий. Для цього необхідно, щоб воно було довше 35 сантиметрів, доглянуте, вимите і висушене. Також приймають і фарбоване волосся.

Здати волосся можна в перукарнях, які співпрацюють з проектом. Такі заклади вже є в 20 обласних центрах. У Франківську це "Студія Оксани Мухи".

Популярні новини зараз
Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів В Україні почнуть готувати школярів до реального життя: скасовують 11-річку та змінюють предмети
Показати ще

Перукарні можуть приєднається до проекту перейшовши на сторінку в Facebook. Для цього необхідно буде заповнити спеціальну форму.

На сторінці проекту також вказані реквізити для всіх бажаючих пожертвувати кошти на виготовлення перук:

Для фізичних осіб:

Карта ПриватБанк - 5169330519980186 (Липська Н.С. БФ "Крила надії" - карта фонду).

Реквізити для переказів від юридичних осіб:

Одержувач: БФ "Крила надії"

Західне ГРУ Приватбанку р. Львів

МФО 325321

ЄДРПОУ 35620901

Вітаємо тебе на сторінці Hair for Share! Ми започаткували її для допомоги онкохворим дітям, які внаслідок хіміотерапії...

Geplaatst door Hair for Share op Maandag 10 december 2018

Нагадаємо, раніше у Києві врятували чоловіка, який відключився посеред вулиці.

Як повідомляв портал "Знай.иа" у Львові директор школи зібрав гроші на ремонт вимахуючи мечем.

Також Знай.иа" писав, що у Харкові медики працюють в жахливих умовах.