В Івано-Франківську помер лікар-терапевт. Він довгий час працював у клініці Івано-Франківського медичного університету. Про причини смерті медика не повідомляється, пише Галицький кореспондент з посиланням на офіційний сайт університету.

Про Василя Юрьевиче Каминском колеги та ректорату ІФНМУ відгукуються тільки позитивно. Ця людина заслужила таке ставлення, так як весь свій час віддавав роботі з людьми та допомоги пацієнтам. Його називають лікарем від Бога, найкращим побратимом і другом, таким він залишиться в пам'яті своїх колег, близьких та друзів.

В університеті зазначають, що Камінський заслужив бути в раю своєю працею і любов'ю до людей. Вони повідомили, що дуже співчувають рідним і близьким, які втратили рідну людину.

Камінський Василь Юрійович Фото: сайт ІФНМУ

Варто відзначити, що на Франківщині в 2020 році чисельність населення істотно скоротилася. У регіоні помирали старі й молоді, і навіть немовлята. За перші три місяці на івано-франківщині населення скоротилося на 1755 осіб. Народилися в регіоні 2697 осіб, а померли 4525 людина. У відповідності з цими даними на кожні 100 померлих припадає 60 новонароджених.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того, у Калуші померла жінка, яка так і не дочекалася медичної допомоги. Жінка поступила з підозрою на коронавірус, але діагноз не підтвердився, а потім медики довго готувалися до огляду. В результаті цього жінка померла.

Також в цій же лікарні померла ще одна пацієнтка, яка задихнулася на руках у дочки після прохань лікарів допомогти і врятувати її мати. Ситуація розгорталася стрімко, але лікарі відмовлялися приймати пацієнтку.

Нагадаємо, Знай.uа писав, що на івано-франківщині скоротилося населення, померло більше, ніж народилося.

Знай.uа повідомляв, що на івано-франківщині розслідують смерть пацієнтки в Калуській лікарні.

Нещодавно Знай.uа передавав, що стали відомі подробиці смерті жінки в калуській лікарні.