В Івано-Франківську чоловік попросив викликати швидку і впав посеред міста. Про це повідомила франківчанка Стелла Ігорівна в соцмережі Facebook.

Дівчина розповіла, що на вулиці Тичини лежить чоловік. Перед тим як лягти він попросив викликати лікарів. Його спробували підняти, перегару не помітили. На місце події вже викликали швидку і поліцію.

Також, чоловіка намагалися привести до тями за допомогою нашатирю, проте це не дало ніякого ефекту.

"Нашатирьом не змогли повністю до тями привести (очі не відкрив, нічого не сказав, тільки піднімав голову)" - написала дівчина.

Дівчина висловила надію, що чоловіка може хтось пізнати і припустила, в яку лікарню його повезуть.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Прохання поширити, можливо, хтось впізнає. Можливо, чоловіку стало погано. Забирають в ургентну лікарню ( швидше за все Мазепи або Матейки)." - додала дівчина.

Крім цього вона додала фото, на якому можна побачити чоловіка одягненого в сині джинси, чорні кросівки, червону футболку, синю сорочку і чорну куртку. Він без свідомості спирається на стовп лежачи на тротуарі.

"Обличчя особи не публікцю з етичних правил. В руках тримав ключ на капроновій білій шнурівці, на підборідді мав блакитну медичну маску" - закінчила повідомлення франківчанка.

Geplaatst door Stella Igorevna op Zondag 24 mei 2020

Нагадаємо, раніше у Харкові під під'їздом кинули труп.

Як повідомляв портал "Знай.иа" поліцейські знайшли школярку перебравшую з алкоголем, медики борються за життя підлітка.

Також Знай.иа" писав, що під Одесою мама викликала дитині знахаря замість лікаря.