У неділю, 24 травня, синоптики оголосили для Прикарпаття штормове попередження. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Читайте Знай у Google News!

Як зазначається, впродовж доби 24 травня на території Івано-Франківській області очікують сильні опади, зливи з грозами.

Місцями можливе випадіння граду. Вітер посилиться до 15-20 метрів на секунду, що відповідає першому рівню метеорологічної небезпеки – «жовтому».

При цьому в самому Івано-Франківську обіцяють хмарну погоду без прояснень, із сильним дощем, який не послабиться до самого вечора.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Мешканцям регіону синоптики та рятувальники нагадують про необхідність бути обережними під час бурі, уникати перебування під старими деревами та поблизу ненадійних будівель, а також не ходити під балконами та вікнами будинків.

За можливістю, краще ховатися від негоди у під’їздах будинків чи магазинах.

Також закликають уважно обирати місце для паркування автомобіля, щоб уникнути можливого падіння на нього дерева чи сухих гілок.

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, навіщо потрібні постбиотики вашій дитині.