Мандрівниця з Івано-Франківська проїхала велосипедом через водоспади Надвірнянщини. Про це повідомили у виданні "Галка".

Мандрівниця Христина Мохнацька розповіла, що з дитинства любить їздити на велосипеді, тому як тільки з'явилася можливість, вона зайнялася подорожами за допомогою цього транспорту.

На цей раз вона проїхала 146 км щоб подивитися на красу водоспадів Надвірнянського району.

"Ми побували біля водоспадів Бухтівецький, Дзвінка, Крапельковый і Манява. Виїхали близько 10 ранку, а повернулися десь в 11 ночі. Ми не поспішали, їхали потихеньку – насолоджувалися видами, була хороша погода, дощу не було." - розповіла про подорожі Крістіна

Вона зазначила, що хотіла скупатися на природі, проте їй це не вдалося через брудну воду.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Хотіли скупатись у водоспаді, але була брудна вода бо тануть сніги і дотікає то все. Мене дуже вразило, що була на Манявському водоспаді раз 10 в різні сезони, от тепер дуже мілка вода, водоспад не такий розкішний, як був" - прокоментувала велосипедистка.

Христина Мохнацкая біля водоспаду, фото: Facebook Христя Мохнацька

В цілому мандрівниця проїхала за яким маршрутом: Івано-Франківськ – Надвірна – Букове – Горгани – Манява – Богородчани – Івано-Франківськ.

Франківчанка розповіла, що 23 травня планує поїхати на гору Піп Іван, а на наступному тижні на велосипеді поїде в Чернівці.

Нагадаємо, раніше в ЄС встановили правила для авіаподорожей після карантину.

Як повідомляв портал "Знай.иа" львів'янам заборонили кататися на велосипедах.

Також Знай.иа" писав, що в Запоріжжі воскрес водоспад.