У четвер, 21 травня рятувальники виявили франківчанку, яка отримала травми несумісні з життям, під час сходження на гору. Про це повідомили у виданні "Місто".

Читайте Знай у Google News!

Група туристів проходила маршрутом Чорногірського хребта в районі урочища "Гатчина" гори Шпиці Верховинського району. Вони виявили жінку 1962 року народження, яка є мешканкою Івано-Франківська. Вона отримала серйозні травми і не могла самостійно пересуватися. В 19:13 туристи повідомили про потерпілу в службу порятунку.

Сходження туристів на гору Шпиці, кадр з відео: YouTube Sir DiR aka Tymur Kubai

О 19:56 для проведення рятувальних робіт були виділені 4 співробітники Верховинського пошуково-рятувального відділення та 1 одиниця техніки. Також до команди приєдналися 4 волонтери з організації Ture "Білий слон".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

В 22:10 Рятувальники прибули на місце події і вже в 22:30 почали перевезення потерпілої. Жінка перебувала у важкому стані через сильні травми голови і живота.

О 3:45, 22 травня, рятувальники, за допомогою спеціального транспорту, доправили постраждалу в село Бистрець Верховинського району та передали її працівникам швидкої допомоги. На жаль, від отриманих травм жінка померла і медики констатували смерть.

Пізніше з'ясувалося, що потерпіла відпочивала в котеджі в селі Бистрець і протягом 21 травня вирішила зійти на гору Шпиці.

В даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини смерті жінки.

Нагадаємо, раніше під Житомиром неадекват розстріляв сімох друзів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" харків'янка кинулася на пошуки чоловіка через три місяці після смерті.

Також Знай.uа" писав, що під Одесою померла дитина наївшись черешні.