Сьогодні, 21 травня, українці відзначають День вишиванки і прикарпатські рятувальники не стали винятком. Про це розповіли в управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області на офіційній сторінці в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники рятувальної служби доповнили свою робочу форму вишиванками і ступили в них на службу.

В управлінні також зазначили, що вишиванка це не просто елемент одягу, а також і оберіг, який захищає власника від біди.

"Вишивка вважається оберегом від усього поганого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси і міцного здоров’я, а також щасливої долі. Тому, нехай нашим рятувальникам буде легко на службі!" - додали в управлінні.

До повідомлення співробітники ДСНС додали кілька фотографій, на яких можна побачити рятувальників на службі. Вони одягнені в захисну форму, під якою можна помітити гарні українські вишиванки.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що День вишиванки виник у Чернівцях у 2006 році. Його ініціатором стала письменник і журналіст Леся Воронюк, яка під час навчання в Черновицкому національному університеті імені Юрія Федьковича запропонувала ідею даної акції. Її підтримали інші студенти та викладачі, після чого одяглися відповідно.

Geplaatst door Управління ДСНС України в Івано-Франківській області op Donderdag 21 mei 2020

Нагадаємо, раніше львівські гандболісти привітали Українців з Днем вишиванки.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зеленський у День вишиванки привітав неіснуючого президента.

Також Знай.uа" писав, що Google зробили новий Дудл до Дня вишиванки.