У понеділок, 18 травня, стало відомо про те, що в Івано-Франківську заявили про штормове попередження. Синоптики просять бути більш пильними.

Таким чином, повідомляється, що в Івано-Франківській області очікується посилення вітру. Протягом дня по області та всьому місту очікується вітер від 15 до 20 метрів в секунду. При цьому, в Карпатах були спрогнозовані заморозки вночі, приблизно від 0 до -3 градусів. Рівень небезпеки – перший, жовтий. Про це повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

На Прикарпаття насувається шторм, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що раніше, відомий український синоптик Наталка Діденко, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написала про те, що у вівторок, 19 травня, атмосферний фронт підкине трохи опадів у вигляді дощу. В основному вони всі пройдуть на Заході, Півночі, і в більшості центральних регіонах. Температура повітря не буде надто високою.

До вихідних, така в міру тепла і в міру прохолодна погода точно протримається. А ось тепло, практично по всій території України, прийде лише на наступному тижні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше, синоптики передавали, що травень буде теплим, але вони помилилися. Кілька днів тому в Мукачеві випали незвичайні опади жовтого кольору. Фахівці пов'язали це подія з бурями, які прийшли з сусідньої Румунії.

Нагадаємо, раніше У Києві автомобіль розчавило аварійне дерево, яке роками "не бачили" комунальники Кличко

Як повідомляє портал «Знай.іа» Глобальне потепління повністю змінить сучасний світ – кліматологи дали прогноз на 2100 рік

«Знай.іа» писав, що В Україні оголошено штормове попередження – в яких областях вдарять морози, град і вітер