Хмарна погода буде триматися в Івано-Франківську до самого вечора. Дощ буде йти весь час. Вдень він посилиться, а до вечора ослабне.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в п'ятницю, 13 березня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 77 до 91%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від + 4 до +9 градусів.

Погода в Івано-Франківську, скріншот з відео


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 06:35, захід можна побачити у 18:25.

У цей день вшановується пам'ять преподобного Василя, сповідника. У народі помічено, що цей день завжди буває теплим, щоправда може трапиться і дощ, але це хороша прикмета: на багатий врожай і гарне літо.

Наші пращури спостерігали, як тануть круги навколо дерева, по цьому судили про весняну погоду: "круті краї, крута і весна буде, пологі — весна буде затяжною". 13 березня вважається астрономічним рубежем зими і літа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа тепер документи можна зберігати в електронній формі у себе в смартфоні.

Також Знай.иа писав, українцям тільки зараз пояснили, навіщо виділили розподіл газу на окремий рахунок.

Нагадаємо, в Україні через погодні умови сильно постраждали водії.