Сонце в цей день в Івано-Франківську буде рідко з'являтися з-за хмар. Сильний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора зміниться на сильний дощ зі снігом.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що у вівторок, 4 лютого вологість повітря в Івано-Франківську складе від 78 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +2 до +7 градусів. Також синоптики попереджають про замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі, хуртовини при швидкості вітру 12 м/с і більше та посилення швидкості вітру до 15-24 м/с.

Погода в Івано-Франківську


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:45, а захід можна побачити у 17:24.

4 лютого відзначається день пам'яті апостола Тимофія. У минулі часи цей день був оплотом заметілі, хуртовин та морозів: "Це не диво, що Афанасій-ломиніс (31 січня) морозив ніс, а ти почекай тимофіївских морозів".

Саме мороз визначав майбутню погоду. Якщо у мороз спітніли віконниці і рами, слід чекати потепління. Якщо "сніжні узори" підіймаються по склу, значить морозу продовжуватись, а якщо нахилилися — до відлиги. Якщо опівдні на Тимофія світить сонечко — весна іде рання.

Як повідомляв Знай.uа українцям нарешті розповіли чому потрібно перестати пити після 40-ка.

Також портал писав, що українцям дозволили користуватися кількома медичними послугами безкоштовно.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Знай.uа писав, що потрібно перевіряти дрібниця, так як Нацбанк випустив нову колекційну монету.