Хмарна погода буде триматися в Івано-Франківську до самого вечора. Дощ почався ще до світанку, але до середини дня припиниться.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в середу, 25 грудня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 82 до 99%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +2 до +4 градусів.

Погода в Івано-Франківську


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 08:11, а захід можна побачити в 16:30.

25 грудня відзначається день пам'яті святителя Спиридона, чудотворця. Це найхолодніший день грудня — сонцеворот: "Сонце переходить на другий бік".

Цей день визначає характер усієї зими. Якщо сонечко на Спиридона — дні на святках (7-19 січня) будуть ясними, а Новий рік буде морозним, а якщо похмуро і на деревах іній — бути Новому року теплим і похмурим. Якщо ніч ясна, зима буде холодна, а літо жарким; якщо ніч темна — зимі бути теплою.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.