У неділю, 29 грудня, на Івано-Франківщину завітає глава держави Володимир Зеленський.

Зеленський, фото - Сегодня
Зеленський, фото - Сегодня

Про це інформує "Галка" з посиланням на джерела в Офісі президента.

Журналісти повідомляють, що глава держави планує взяти участь у відкритті мосту в селі Довге-Калуське, який був зруйнований ущент потужною повінню у 2018 році.

Інші деталі візиту президента поки що не уточнюються, однак, згадавши стиль комунікації Зеленського з місцевою владою під час візитів до регіонів, можна припустити, що деяким "розбійникам" таки доведеться несолодко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, у мережі з'явилася інформація, що співробітники Офісу президента України перед різдвяними і новорічними святами взялося "поправляти" здоров'я і це не просто фітнес, в робочих стінах Володимира Зеленського виявили справжні спортивні бруси.

Як повідомляв Знай.uа "Хворий член потрібно відсікати": Пальчевський прокоментував рейтинги Зеленського, Коломойського і Богдана.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський закликав АЗС активно відреагувати на падіння долара: "Не надати знижки, а реально зменшити ціну".