В Івано-Франківську протягом всього дня буде стояти хмарна погода. Ранковий дощ після полудня ослабне, але продовжуватиме йти до пізнього вечора.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 23 грудня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 87 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +7 градусів. Також синоптики попереджають про посилення швидкості вітру до 15-24 м/с і хуртовини при швидкості вітру 12 м/с і більше. Також можливе замерзання дощу і мокрого снігу на переохолодженій поверхні землі.

Погода в Івано-Франківську


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 08:11, а захід можна побачити у 16:29.

23 грудня вшановується пам'ять мучеників Мини, Ермогена і Євграфа. Якщо в цей день іде дощ, то в давнину вважали, що і вся весна буде такою ж дощовою.

Подальшу погоду визначали ще і з допомогою лісового гостя — зайця: якщо зайці приходили в сад, то зима обіцяла бути суворою.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.