В Івано-Франківську ранок та день будуть хмарними, та тільки вечір порадує нас ясним небом. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 16 грудня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 63 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від +3 до +12 градусів.

Погода в Івано-Франківську

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 08:06, а захід можна побачити у 16:26.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

16 грудня вшановується пам'ять преподобного Івана Мовчанника. У народі цей день називали Днем Світової Німоти і радили як можна менше розмовляти і розповідати про себе, щоб уникнути безглуздя і пліток.

Для цього дня є цікава прикмета: якщо сніг падає на талу землю, то людям важко буде жити, а на мерзлу — легше. Якщо в цей день вітер дув з півночі, то вважалось, що бути великим морозам.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.