Силовики затримали екс-заступника міського голови Івано-Франківська Олексія Кайду.

Про це повідомляє у соціальній мережі Facebook "Солом’янська "Свобода" місто Київ.

У четвер, 12 грудня рано вранці силовики затримали екс-заступника міського голови Франківська ветерана московсько-української війни та народного депутата України 7 скликання Олексія Кайду. Причиною затримання виявилася заява від депутата президентської партії "Слуга народу".

Олексія Кайду босого витягнули на коридор та одягли наручники. Після цього його відвезли до Печерського відділку.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків відреагував на затримання у соціальній мережі Facebook

"Мого заступника, який в декреті, заарештували! Причина – відстоювання позиції проти продажу землі сільськогосподарського призначення! Нагадаю, що нам один раз вже обіцяли, що ми станемо власниками заводів і параходів – так звані ваучери! Чим це закінчилось ми пам'ятаємо! Колір інший, метод той самий!", – написав міський голова.

Скріншот


Нагадаємо, ексзаступник мера Франківська Олексій Кайда разом з однопартійцями побили у раді депутата партії "Слуга народу" Андрія Богданця.

Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин - командира добровольчої чоти Карпатська січ та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання. Причина - заява нардепа від СН Андрій Богданця. Того самого раніше судимого провокатора, який учора отримав відсіч за хамство на засіданні Аграрного комітету. Олексія Кайду намагаються забрати до Печерського райвідділку поліції.

Geplaatst door Олег Тягнибок op Woensdag 11 december 2019

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський назвав головні дивацтва в поведінці Зеленського: "Не терпить нічого, крім оплесків".

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прокоментував протести під стінами свого офісу: "Я вже шкодую", відео.