Хмари, панують на небі вже у середині дня зникнути та до самого вечора більше в Івано-Франківську не з'являться. Опадів у цей день не варто очікувати.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в четвер, 5 грудня вологість повітря в Івано-Франківську становитиме від 42 до 92%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від -10 до +1 градусів.

Погода в Івано-Франківську

Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:56, а захід можна побачити у 16:27.

5 грудня вшановується пам'ять святого Прокопа. На цей день в народі існувало багато приказок, і пов'язані вони були зі становленням санного шляху: "Прокіп по снігу ступає — дорогу копає", "Прийшов Прокіп — розрив замет", "Прокіп дорогу прокопает, а Катерина (7 грудня) укатає".

В цей день заглядали і в пташині гнізда: якщо в них багато пуху, сухої трави і соломи — пернаті передчувають холодну зиму.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.