Вже незабаром українців чекають новорічні свята. Найголовніший атрибут Нового року звісно ялинка. І чим вона яскравіша, тим більше радості та позитивних емоцій вона подарує. Саме тому місцева влада Івано-Франківська вирішила вразити містян цьогорічною ілюмінацією. Цьогоріч вона буде кардинально відрізнятися від минулих років.

Про це повідомляє інформаційний портал "Бліц Інфо".

Цьогоріч новорічна ялинка в Івано-Франківську зміниться кардинально. Ілюмінація новорічної красуні покаже головний символ франківська - велосипед. Адже Івано-Франківськ недарма називають велосипедною столицею України.

Новорічна ялинка у Франківську

Також новорічна ілюмінація зобразить різні абстрактні фігури, звірі, птахи. Всі ці деталі буде цікаво розглядати не тільки дітям, а й дорослим. Щодо арок, то вони працюватимуть у трьох режимах і будуть створювати ефект тунелю. Також традиційно встановлять ялинки у різних мікрорайонах міста.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Підготовку новорічної ілюмінації до свята будуть здійснювати працівниками КП “Івано-Франківськміськсвітло”.

Нагадаємо, у Києві вже повним ходом йде підготовка до зимових святкувань.

Як повідомляв портал Знай.uа, на святкування Нового року команда Кличка витратить мільйони.

Також портал Знай.uа писав, що обов'язково має бути на святковому новорічному столі.