З ранку та до самого вечора небо в Івано-Франківську буде приховано за хмарами. Вночі був дрібний дощ, але вже до ранку він закінчився. Більше опадів не передбачається.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в понеділок, 25 листопада вологість повітря в Івано-Франківську складе від 98 до 100%. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 0 до +1 градусів.

Погода в Івано-Франківську


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:43, а захід можна побачити у 16:32.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

25 листопада вшановується пам'ять святителя Івана Милостивого, патріарха Олександрійського. На Івана зазвичай буває сніг. Якщо дощ на Івана Милостивого, то, знову ж таки, відлига буде до Введення (4 грудня).

У давнину робили такий ритуал: у сніг, що випав, вставляли соломинку, якщо вона провалиться, значить, сніг зійде, якщо не провалиться — сніг залишиться на землі. Якщо сніг у цей день випадав, то вважалося, що зима довго з місця не зрушиться і весна буде пізньою.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку.

Також Знай.ua писав, став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Знай.ua писав, від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти.