На Прикарпатті у листопаді ціна за кубометр газу здорожчає.

Про це повідомляє Івано-Франківськгаз Збут.

Так, стало відомо, що ціна природного газу для фізичних осіб у листопаді 2019 року становитиме 7,07 грн. Вартість кубометра газу для споживачів "Тисменицягаз" становитиме 7,066 грн. Якщо порівнювати з ціною жовтня, то кубометр газу подорожчав на 77 копійок.

Ілюстративне фото


Варто відзначити, що на Прикарпатті 54% споживачів природного газу мають заборгованість перед ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" за спожитий газ. Загальний борг становить 354 млн грн, це на 20% більше проти минулого року.

Що стосується злісних боржників, то згідно з чинним законодавством компанія-постачальник газу змушена припиняти їм поставки газу. Першим кроком до цього є письмове попередження про припинення газопостачання.

За 10 місяців цього року було вручено 22 тис. попереджень на загальну суму заборгованості 81 млн грн. Якщо боржники не сплатять гроші, то відбувається припинення газопостачання, а справа передається до суду.

Нагадаємо, українцям автоматично закриють виплати пенсій, всього за кілька хвилин.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, в Україні різко змінилися пільги на ЖКП.

Також Знай. ua писав, що обов'язково потрібно знати українцям до 2020 року.