В Івано-Франківську 17 листопада погода буде мінливою: з самого ранку буде хмарно, ближче до середини дня вигляне сонце, а під вечір хмари відвоюють свої позиції. Ні крапельки дощу не впаде з неба у цей день, обіцяє сайт Sinoptik.

Вдень температура повітря підніметься до 11 градусів тепла, а вночі – 8 градусів вище нуля.

Найхолодніше у цей день в Івано-Франківську було в 1965 році – більше 17 градусів морозу, а найтепліше – у 2002 році (21 градус тепла).

Погода в Україні 17 листопада

У народі цього дня шанували Іоаникія Великого. Вважалося, що цього дня вже треба було завершити посадку часнику, тоді він і виросте гарний. Якщо 17 листопада тепло – весна буде рання, м'яка; холод і сніг – весна пізня і холодна, якщо відлига – зима і весна теплі.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Якщо в цей день іде дощ, то на Введення (4 грудня) снігу буде по коліна. Випав сніг - увесь листопад буде холодним і морозним. Замерзла земля і дме холодний вітер – снігу не буде до Нового року. Якщо кури ходять дотемна - наступного дня буде негода.

Нагадаємо, раніше кінець аномальної температури: листопад принесе в Україну справжню осінь.

Також Знай.uа писав, що листопад може подарувати романтику, гроші і удачу: озвучені головні прикмети і забобони "чарівного" місяця.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що новий рік 2020: прикмети, забобони, повір'я та головні заборони.