В Івано-Франківську чоловік вже два тижні перебуває на лікарняному ліжку після операції. Він впав у кому і ні на що не реагує, йдеться у сюжеті ТСН.

Як зазначається, Олег пошкодив руку, коли катався з дитиною на гірці. Лікарі діагностували у нього складний перелом, провели операцію.

Однак після операції 34-річний чоловік так і не отямився. За словами дружини Іванни, анестезіолог вколов її чоловікові препарат, який мав прискорити процес, але ніякого результату від нього не було.

У чоловіка, що перебуває в комі, розвинулося ускладнення – пневмонія. Поспілкуватися з анестезіологом, який брав участь у операції Олега, журналістам не вдалося – його колеги стверджують, що він пішов у планову відпустку.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Рідні Олега підозрюють, що лікарі допустили помилку під час операції, і звернулися із заявою до правоохоронців. Щодо дій лікарів триває перевірка, відкрито кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше Скалецька розповіла про перемогу МОЗ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Скалецька взялася за Національний інститут раку.

Також "Знай.ua" писав, що у мережі з'явилася інформація про те, скільки заробили у вересні керівники МОЗ.