На зміну сонячним дням в Івано-Франківську настав похмурий ранок. Вночі був дощ, але ще до настання ранку він закінчився. Ближче до вечора він відновиться і буде йти до ночі. Про це розповіли на сайті Sinoptik.

Повітря вдень прогріється максимум до 12 градусів тепла, вночі – до 7 градусів вище нуля. Вітер поривчастий, до 15-24 м/с.

За останні 130 років 3 листопада в Івано-Франківську найтепліше було у 1961 році (18.8°), а найхолодніше – у 1979 році (-5.4°).

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, що погода взимку буде аномальною. Тенденція останніх років збережеться, однак зміни клімату призведуть до сильних коливань температур. Українці ще дізнаються, що таке "собачий холод".

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще