В Івано-Франківську з самого ранку 1 листопада буде сонячно, але ввечері погода стане хмарною. Снігу або дощу не буде, впевнені на сайті Sinoptik.

Вночі Івано-Франківськ терзав мороз до -7 градусів, однак вдень прогріється до +9 градусів. Ближче до вечора через перепади температури повітря підніметься густий туман, очікується погіршення видимості до 500 м.

За останні 130 років 1 листопада в Івано-Франківську найтепліше було в 1994 році (21.4°), а найхолодніше – у 1956 році (-10.5°).

Як повідомляв Знай.uа синоптики розповіли, на скільки жорстоким буде жовтень. Прогноз приголомшить українців. Народний синоптик Леонід Деркач повідомив, буде бабине літо і коли чекати його настання.

Також Знай.uа писав, що останнім часом курс гривні коливається. Але цьому є объяснение. Економісти розповіли, чи буде долар по 30 і чи варто купувати зараз валюту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.