У п'ятницю, 1 листопада, в Івано-Франківську лікарі клініки "БРАСС" проведуть безкоштовне обстеження родимок всім бажаючим, пише Depo.Прикарпаття

Щоб пройти обстеження потрібно заздалегіть записатися на огляд до лікаря (дерматоскопія). Адже, меланома - це злоякісна пухлина шкіри, яка може розвиватися на місці звичайної родимки і вона може призвести до смертельних наслідків.

Медики зауважують, що якщо меланому діагностувати вчасно, то все можна вирішити за допомогою одної хірургічної маніпуляції. Тому, містян просять приділити 5 хвилин часу на обстеження.

Клініка проводить безкоштовні обстеження двічі на рік, весною і осінню.

Цього року на весні, три дні проводилися обстеження в палатках на стометрівці і цілий травень лікарі проводили обстеження по комунальних закладах міста (школи, дитячі садочки, лікарні, внз та ін.)

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Запоріжжя атакував грип, хворих більшає з кожним днем: що радять медики

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Альо, маніяк на дроті": неадекватний чоловік роками тероризував лікарів, втрутилися копи

Також Знай.ua писав про те, що лимони не допоможуть: львів'ян атакують потужні віруси, як не потрапити до списку хворих