Вчора, 21 жовтня в районі гори Сивуля заблукав турист зі Львова. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Інцидент стався о 20:50, коли в ОКЦ У ДСНС в області поступило повідомлення про те, що в районі гори Сивуля на території Рожнятівського району, не дорахувалися туриста, який відстав від групи, ним був 55-річний житель Львова.

Оскільки, на вулиці була вже ніч, до пошукових робіт залучили рятувальників Осмолодського ПРВ СПРЧ АРЗ СП У ДСНС в області (4 чол, 1 тех).

Ближче до опівночі, о 23:20 пошуково-рятувальним відділенням було знайдено заблукалого туриста, його доставили до с. Осмолода. Чоловік не постраждав.

Нагадаємо, шукали дві доби: зникла у Карпатах туристка сама знайшла дорогу додому, - виявилося, що вона…

Як повідомляв раніше Знай.ua, авіакатастрофа АН-12 під Львовом: слідство "заблукало" в трьох версіях

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Українські Карпати змінять до невпізнаваності: дороги, туристи і шалені гроші