В Івано-Франківську, у закладах загальної середньої освіти відбудеться День полтавської кухні. Про це повідомляє департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради.

Подію заплановано на 22 жовтня. Майстри кулінарного мистецтва дивуватимуть школярів, вчителів і не тільки, стравами полтавської кухні. Серед них: галушки, і пундики та мандрики, і вареники.

Не оминуть фестиваль їжі і славнозвісні страви Євгена Клопотенко, планують приготування полтавського борщу зі сливовим варенням за його рецептом.

Тож, обов'язково приходьте посмакувати страв від шеф-поварів та, можливо, вдасться відмітити, щось особливе в свій арсенал рецептів.

Нагадаємо, музеї, диво-каша і чарівні дівчата: українців запрошують на фестиваль під Вінницею

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, прокинулася козацька кров: фестиваль "Покрова на Хортиці" встановив небувалий рекорд

Також Знай.ua писав про те, що смаколики від Євгена Клопотенка: франківчан нагодують стравами від шефа, коли "готувати ложки"