В Івано-Франківську частково розпочався опалювальний сезон, тому "Івано-Франківськтеплокомуненерго" змушене підняти на 20-23 % ціну на послуги теплопостачання. Про це повідомив директор підприємства Євгеній Герасименко у програмі "Тема дня" на "UA: Карпати".

Ставка на тепло становить - 1218 Гкал/год. Але цей тариф планують збільшити.

"На цей момент тариф збитковий, тому ми працюємо над тим, щоб тариф збільшити. Підприємтво не може працювати в збиток", – зауважив Герасименко.

Зростання тарифів, перш за все, зумовлене тим, що подорожчала електроенергія та потрібно оплачувати працю робітникам, також чоловік наголосив, що тариф не змінювався ще з 2012 року.

Євгеній Герасименко розуміє, що підняття цін викличе обурення в населення, але це вимушені міри.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На 20-23 % планують підняти ціну за послуги теплопостачання

На 20-23 % планують підняти ціну за послуги теплопостачання. Про це повідомив директор «Івано-Франківськтеплокомуненерго» Євгеній Герасименко у програмі «Тема дня». На даний момент ставка на тепло не змінилася і становить 1218 Гкал/год. Але мова йде про те, щоб цей тариф збільшити. Більше дивіться у програмі «Тема дня» https://www.youtube.com/watch?v=Hc9NLmb-mXM #ІваноФранківськтеплокомуненерго #тарифи #теплопостачання

Geplaatst door UA: Карпати op Woensdag 16 oktober 2019

Нагадаємо, в Україні злетять тарифи на опалення: скільки доведеться викласти кожному

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Вінниці зміняться тарифи на газ: які цифри очікувати в платіжках

Також Знай.ua писав про те, що в Україні різко злетить ціна на газ: як зміняться тарифи у платіжках взимку