На Прикарпатті, грибники не можуть натішитись, у Верховинському та в Косівському районах, в горах, цими днями знаходять багато білих грибів – осінніх боровиків.

Недосвідчені грибники скаржилися, що на Прикарпатті зовсім немає грибів. Але Юрій Соломченко - відомий грибник і знавець грибних місць на Франківщині та у Карпатах, запевняє, що гриби є, якщо вміти і знати, де їх шукаи.

"Хтось, може, скаже, що вони старі. Але який кайф їх знаходити!" – розповідає у відео.

🍄А ну гляньте 😊Шо тут у корчиках )))😉

Geplaatst door Юра Соломченко op Dinsdag 8 oktober 2019

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Соломченко шукає гриби переважно у траві, він вже давно захоплюється грибництвом, тому водить по гриби гостей, що приїхали в область.

Чоловік настільки задоволений своїми знахідками, що не втомлюється ділитися з фото в соціальній мережі, чим дуже дивує Прикарпатців, які не дуже знаються, як правильно шукати гриби в своїй місцевості.

Нагадаємо, скрутило живіт: родина під Запоріжжям потрапила в лікарню через лісові смаколики

Як повідомляв раніше Знай.ua, французи готові за них душу продати: під Вінницею натрапили на рідкісний делікатес, "прямо під ногами"

Також Знай.ua писав про те, що родом з Чорнобиля? Мутант в Карпатах налякав українців