Сміливі школярки з Івано-Франківська допомогли поліції затримати грабіжників, які залізли в будинок однієї з дівчат. Про інцидент повідомили на сторінці обласної поліції в Facebook.

Пограбування відбулося 3 жовтня, дівчата помітили, що хтось підозрілий є в будинку і негайно почали телефонувати батькам, в цей же час вони помітили машину патрульних і покликали їх на допомогу.

Правоохоронці попрямували за злодіями, на яких вказали школярки, їм вдалося затримати зловмисників, ними виявилися чоловіки 42 та 45-річні закарпатці.

"Поліція пишається такими розумними дітьми і сподівається, що в майбутньому вони стануть працівниками правоохоронних органів",-йдеться в повідомленні.

В мережі всі захоплюються неймовірною сміливістю дівчат та просять не приховувати обличчя грабіжників.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, замолити гріхи "на дому": під Франківському церковна фанатичка потягла мощі святого

Як повідомляв раніше Знай.ua, Франківськ перетворився на Дикий Захід, копи хапаються за голови: хвиля зухвалих пограбувань накрила місто у вихідні

Також Знай.ua писав про те, що маленькі франківчанки записалися в "поліцейську академію": подробиці мужнього вчинку