В Івано-Франківську вже почався опалювальний сезон, але не на вулиці Івана Павла II, будинку 27. Через критичний стан мереж мешканці можуть залишитись без тепла.

Під час планових перевірок тепломережі в будинку виявили численні пориви, причиною є жахливий стан труб. Тому, мешканцям запропонували два варіанти капітального ремонту: замінити пластиком орієнтовною вартістю 400 тис. грн. та роботи металом вартістю біля 200 тис. грн., підприємство пропонує профінасувати половину вартості ремонту.

Для того, щоб розпочати ремонт потрібні підписи жителів будинку, на сьогодні є підписи 30% власників квартир, необхідний мінімум - 75%. Тож, пропозиція щодо ремоту була відхилена.

"Муніципальна інвестиційна управляюча компанія" спробує зібрати всіх мешканців будинку та переконати в необхідності капітального ремонту, якщо ж вони не отримають згоди, то опалювальний сезон в будинку не почнеться.

Нагадаємо, монетизація субсидій: як отримати компенсацію за комуналку готівкою в опалювальний сезон

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, безкоштовна комуналка? Українцям готують несподіваний сюрприз напередодні опалювального сезону

Також Знай.ua писав про те, що тарифи на комуналку: що чекає на українців у зимовий період