Потяги, які курсували до Івано-Франківська тепер у своєму складі мають купейні вагони, осучаснені капітально-відновлювальним ремонтом.Повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

В "Укрзалізниці" з початку осені відбуваються зміни в маршрутній системі, тому від сьогодні продовжили маршрут поїзда-трансформера № 7 "Київ — Івано-Франківськ" в Чернівці і збільшили кількість вагонів з 10 до 18. Таким чином столиця стає доступною для західної частини України.

Поїзд "Київ-Чернівці" буде відправлятися з Києва о 22:22 у Чернівцях буде в 10:27. З Чернівців він буде відправлятися о 20:58 до Києва прибуватиме о 09:07. Загальний час дороги 12 годин. Поїзд курсуватиме через Львів, Івано-Франківськ і Коломию.

Вагони осучаснені і навіть обладнані кондиціонерами, вакуумними туалетами, і кожне купе буде мати розетки, такий комфорт пообіцяла "Укрзалізниця", як все працює на практиці поки не відомо.

Нагадаємо, на Прикарпатті потяги різко змінять маршрути: куди більше не можна купити квиток

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, "Укрзалізниця" запустила флешмоб по знущанням над пасажирами: "Провідник бігала із залізним...", моторошні кадри

Також Знай.ua писав про те, що "Укрзалізниця" запустила додаткові поїзди на свята: які маршрути доступні українцям