На Закарпатті у вихідні панувала негода тому рятувальникам довелося рятувати туристів, які не врахували зміни погоди і піднімались на гору на Яремчанщині.

Вчора, 6 жовтня до управління ДСНС надійшла інформація, що на горі Явірник туристи не можуть самостійно зійти з вершини.

Повідомлення надійшло о 06:30, в той час йшов сильний дощ із снігом. На горі "застрягли" молоді кияни 20-ти та 22-ох років.

До їх вирушили рятувальники з Яремчанського відділення. Туристів вони знайшли о 10.25.

Та вже о 12.20 цілих та неушкоджених їх супроводили до автомобіля в підніжжі гори.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Рятувальники попереджають туристів, що в горах наразі погана видимість та несприятливі погодні умови, щоб підніматись на вершини, тому всіх любителів гірських схилів просять перечекати негоду.

Нагадаємо, сніг у жовтні виявився не жартом: Карпати перетворилися на біле простирадло, фото

Як повідомляв раніше Знай.ua, синоптик попередила українців про заморозки: понеділок змусить дістати чоботи і шуби

Також Знай.ua писав про те, що сніг уже в жовтні: синоптики терміново попередили українців, коли чекати нестерпних холодів