На Прикарпатті вчителька з Калуша винайшла новий метод, як зацікавити учнів математикою. Вона за домашні завдання ставить "лайк" або "дизлайки", а щоб діти краще сприймали інформацію та складні формули і теореми використовує все, що є під рукою. Повідомляють Факти.ICTV.

Калуську вчительку ліцею №10 Мар'яну Уляк знають всі школярі, а від тепер і дописувачі в Instagram. Вона показує, як із паперового непотрібу можна урізноманітнити навчальний процес.

"Цей метод називається "Капуста". Для нього використовуються листки паперу з написаними на них завданнями. Хто впіймає "капусту", має вирішити завдання або пояснити відповідь" - пояснює Мар'яна.

В Instagram калушанка веде уроки корисної та цікавої математики, самостійно обирає теми та записує відео, по хештегам можна віднайти з легкістю будь-яку тему, що не зрозуміла учням. На її сторінці вже 200 завдань, понад 100 тем і більше 3000 підписників.

Такі вчителі надихають вивчати нудні предмети із великим задоволенням.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський підніс сюрприз вчителям у професійне свято: "Кожен відчує..."

Як повідомляв раніше Знай.ua, День вчителя 2019: історія і традиції свята

Також Знай.ua писав про те, що День вчителя у Києві: діти прийшли з лопатами і без подарунків, перекопали всю територію школи