Перший місяць роботи у Верховній Раді України для прикарпатських депутатів пройшов досить швидко, депутати-мажоритарники вже отримали свої перші зарплати. Також, підрахували як часто вони пропускали засідання парламенту.

Особливо здивував своєю сто відсотковою присутністю Володимир Тимофійчук, що був на всіх 15-ти засіданнях. Оксана Савчук, Ігор Фріс та Зіновій Андрійович пропустили 2 засідання. Повідомляють UA: Карпати.

Особливо виділились Андрій Іванчук та Едуарт Прощук, які не прийшли на 6 засідань. Але всі вони залюбки отримали першу заробітну плату за службу у Верховній Раді України. Як ефективно вони працюють і чи є з них користь, наразі зарано говорити.

Нагадаємо, під Радою зібралися євробляхери, чекають Зеленського: озвучені вимоги

Як повідомляв раніше Знай.ua, Володимир Зеленський терміново їде до Верховної Ради: президент пояснить депутатам...

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що головне за день 1 жовтня: терміновий брифінг Зеленського, запуск монетизації субсидій та тріумф Поплавського у "Жіночому Кварталі"

Remote file