Франківець, що був фахівець з безпеки дорожнього руху, став радником Міністра інфраструктури. Віктор Загреба повідомив про радісну звістку на своїй сторінці у Facebook.

"Від минулого тижня я радник на громадських засадах у Міністра інфраструктури Владислава Криклія. Разом з Natalie Forsyuk та колегами з міністерства працюватимемо над посиленням державної політики з безпеки руху. Фізично залишаюсь у Франківську у нашому офісі UCG. urban consulting groupUCG. urban consulting group urban consulting group, однак буду відвідувати Київ набагато частіше. Ваша допомога і участь всіляко вітається", - написав активіст.

Чоловік є активним громадським діячем, він був одним із організаторів з покращення велоінфраструктури, неодноразово. Віктор, патріот своєї країни і бореться за покращення умов життя в ній, так і на новій посаді він зможе досягти успіхів.

Нагадаємо, Рябошапка призначив нового прокурора Одеської області: хто такий Максим Вихор

Як повідомляв раніше Знай.ua, Рябошапка призначив нового прокурора Харківської області: що відомо про Олександра Фільчакова

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Український тренер очолив московський Спартак