В Івано-Франківську хмарна погода протримається увесь день. З ранку і до середини дня буде йти дощ, увечері він почнеться знову, але піде вже сильніше.

Інформація взята з сайту Sinoptik.

Синоптики розповіли, що в суботу, 28 вересня вологість повітря в Івано-Франківську складе від 51 до 100 %. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть від 13 до 22 градусів тепла.


Схід сонця у цей день в Івано-Франківську буде спостерігатися у 07:14, а захід можна побачити у 19:08.

28 вересня вшановується пам'ять святого Микити, якого називали Микита Гусепроліт: "Гуси летять – зимушку на хвості тягнуть".

Якщо гусак лапу піднімає – до холоднечі, на одній нозі стоїть – до морозу, полощеться у воді – до тепла, ніс під крило ховає – до ранньої зими.

Якщо гуси у цей день полетять, то на Покров буде мороз, а ні, то зима настане пізніше.

Як вже писав Знай.uа киянин зняв приголомшливе відео найкрасивіших пейзажів України.

Нагадаємо, Знай.uа розповідав, що погода на початок тижня: Україну затягнуть темні хмари, принісши з собою осінній "душ"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Портал Знай.uа повідомляв про те, що в Запоріжжі дерева, мабуть, переплутали осінь і весну через тривале тепло і почали активно розпускатися.