В Івано-Франківську на нараді у міського голови Руслана Марцінків обговорювали питання відносно "гастролерів" з голубами, що пропонували з ними сфотографуватися.

Міський голова вимагав від начальника управління комунальної політики департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Мирослава Федорківа, відзвітуватися по результатам роботи та розв'язанням цієї проблеми. Чи було вирішено майбутню долю "бізнесменів".

"На хлопців з голубами склали чотири протоколи. Зараз через погоду вони здається зникли", – наголосив Федорків.

Проте, він додав, що інспектори з благоустрою вивчають це питання і що можна зробити з тими "гастролерами".

Нагадаємо, що жителі Івано-Франківська напередодні скаржились на "гастролерів", що вони обманним шляхом пропонують сфотографуватись з птахами, а потім вимагають грошей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Нагадаємо, мер Марцінків відправив франківських голубів "на гастролі"

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Одесі схопили гастролера з Харкова, "відпочив" на солідний термін: робив це не один раз


Також Знай.ua писав про те, що пляшка горілки і жіночі трусики: у центрі Києві виявили гастролера Путіна на Mercedes, повний коматоз