У Івано-Франківську обурення наростає щодо каналізаційного колектора, що стоїть розкритим на території школи. Повідомив про це Павло Романчук у спільноті Комуналка ІФ.

"Вже більше місяця стоїть розрита яма перед входом до 24 школи на вулиці Хіміків. Ніякої огорожі немає. Неодноразово бачив, як молодші школярі перестрибують через цей розритий каналізаційний колектор, що вже перетворюється у смітник.
Сподіваюся, що там нарешті наведуть лад КП Івано-Франківськводоекотехпром. Володимир Шпег, Руслан Марцінків", – йдеться в дописі.

Жителі міста та батьки переживають за своїх дітей, що змушені перестрибувати через яму, яка становить загрозу та може травмувати школярів. Вони сподіваються, що незабаром місцева влада зверне на це увагу та владнає проблему.


Нагадаємо, Буряк здався: запоріжці "вибили" у мера новий автобусний маршрут

Як повідомляв раніше Знай.ua, Львівський костел руйнуватися на очах, Садовий вигадав хитру штуку: "Це єдиний вихід"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Також Знай.ua писав про те, що "Ні грошей, ні асфальту": мер Марцінків різко обрубав усі надії франківців