На Франківщині з'явився новий рейс автобусів. З села Підлужжя та на вулицю Набережну курсуватиме два транспортних засоби.

Для підвищення комфортного переїзду з оного місця на інше в Електроавтотранс переконані, що новий маршрут неабияк полегшить доїзд до пункту призначення у години пік – з 6:50 ранку до 19:00.

Транспортна система міста неабияк розвивається, запевняють у мерії. На кінець вересня заплановано запуск семи нових білоруських тролейбусів, які придбані за кошти ЄБРР. А водії проходять профільний інструктаж.

Новий 45-й маршрут досить вигідний для жителів села Підлужжя. Адже відтепер вони зможуть не тільки швидко, але й комфортно добратися до дому. Також внесено зміни щодо руху 49-го комунального маршруту, задля зручностей пасажирів з Микитинців та Хриплин, повідомляє Телерадіокомпанія ВЕЖА.

Нагадаємо, маршрутник встановив рекорд хамства в центрі Львова, ні пройти ні проїхати: відео свавілля

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua, Напився до бісиків: дніпровський мажор на Porsche вилетів на трамвайні колії, дике відео

Також Знай.ua писав про те, що прокляте шосе: в Європі розбилося два автобуси з українцями, очевидці розповіли про дивні знаки