16 вересня, відбулася апаратна нарада голови ОДА Дениса Шмигаля.

Почалась вона з того, що керівник ОДА анонсував кадрові зміни, інформує кореспондентка Бліц-Інфо.

"На нараді не присутні Ігор Пасічняк та Богдан Кобилянський. Вони фактично завершують сьогодні свою роботу. Окрім того, минулого тижня президент звільнив голову СБУ в області Петра Дідуха. Наразі його обов'язки виконує Лисиненко", - сказав Шмигаль.

Також, він наголосив, що першим заступником далі буде Марія Савка. Також на посаді - Федорів.

В ході наради, Денис Шмигаль представив своїх нових заступників - це Василь Івасів, Дмитро Романюк та Світлана Онищук. Керівником апарату як і раніше залишається Маланюк.

"Проект ЛІФТ щодо обрання голів РДА триває. Минулого тижня перші 8 кандидатів пройшли співбесіди. Вони триватимуть і цього тижня. Сподіваємося, що найближчим часом ми побачимо нових керівників у районах", - додав голова ОДА.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, мер Франківська Марцінків вигнав чиновників на вулицю з мітлами: що відбувається

Як повідомляв раніше Знай.ua, хоч лягай і помирай: франківчани місяцями сидять без зарплат, "винуватець" знайшовся в несподіваному місці

Також Знай.ua писав про те, що Мер Франківська Марцінків взув чиновників у берці: "Війна ще не закінчилася"