Продюсерський центр «Star Team» виховує талановитих учнів, Денис Родін та Віра Ткачук нагороджені відзнаками «Найвидатніші діти України».
Повідомляє прес -служба ОДА ІФ.

Діти в Україні дуже талановіті, тому про це потрібно говорити, щоб надихати інших на нові звершення. Тому, в Українському домі відбулася презентація третьої книги «Енциклопедія дитячих талантів». В книзі написано про понад 200 дітей, детально описано їх досягнення у сфері вокалу, спорту, хореографії та інтелектуальних здібностей.

Учасники були нагороджені спеціальними відзнаками «Найвидатніші діти України». Видання «Ukrainian People» створене для підтримки та популяризації дитячої творчості. На захід завітало понад 500 відвідувачів, партнерів та почесних гостей. Ведучими заходу стали Богдан Трибой, Анастасія Євдоченко та Володимир Корбін.

Презентація книги не оминула уваги зірок, її відвідали: Заслужена артистка України Оксана Стебельська, співачка Анна Добриднєва, співак Олексій Сагаловський, співачка Юлія Войс, а також співак та екс-учасник групи «Dzidzo» Julik.

Нагадаємо, "Найвидатніші діти України": франківська школярка потрапила до енциклопедії

Як повідомляв раніше Знай.ua, Елена Кравец из "Квартал 95" втянула дочь во взрослую историю: "Хочешь быть красивой, но родился мужчиной?"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що пишається вся Україна: маленький франківчанин взяв "золото" на чемпіона світу з шашок