Роман Вірастюк був широко відомим легкоатлетом. Він помер 27 липня на 51 році життя, влітку, через проблеми з серцем.

Мешканці Івано-Франківська з поваги до спортсмена, запропонували назвати одну з вулиць міста на його честь.

Офіціно з пропозицією перейменувати вулицю виступив заступник керівника управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності Артур Прокипчук. Керівництво він переконував тим, що потрібно віддати належне досягненням Романа Вірастюка.

Роман Вірастюк – бронзовий призер чемпіонату Європи 1994 року в штовханні ядра, учасник трьох Олімпійських ігор (в Атланті 1996 року, в Сіднеї 2000 року і в Афінах 2004 року) і екс-капітан збірної України з легкої атлетики.

Після того, як завершив кар'єру Вірастюк присвятив себе громадській роботі, був головою департаменту олімпійських видів спорту в Міністерстві молоді та спорту України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, помер відомий український спортсмен Вірастюк: "Друже, нам дуже тебе не вистачатиме"

Як повідомляв раніше Знай.ua, Вирастюк перенес сложную операцию на сердце: спортсмену нужна помощь

Також Знай.ua писав про те, що “У мене навіть немає портфоліо”: Василь Вірастюк про зйомки у кіно та зв’язані з цим забобони