Мер Івано-Франківська запросив чиновників відвідати військовий полігон. Про це він повідомив під час щотижневої оперативної наради у міського голови третього вересня.

«Або йдуть на збори, або хай йдуть з роботи. Нема чого ухилятися з військових зборів. Бігом підписалися і бігом на збори. Якщо хтось хоче добровільно – будемо дуже раді. Начальники управлінь – 30 днів на полігоні – це не так і довго», – сказав Марцінків.

Нагадаємо, про діяльність комунального підприємства "Полігон ТПВ"

З липня 2009 року згідно рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради № 466 від 18.09. 2009 року основним видом діяльності підприємства стало захоронення твердих побутових відходів та експлуатація полігону в районі с. Рибне Тисменицького району.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Додатковим видом діяльності підприємства з вересня 2009 року введені відлов бродячих собак та стерилізація та утримання безпритульних тварин згідно рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради № 464 від 17.09. 2009 року.

Як повідомляв раніше Знай.ua У США зробили важливу заяву про зброю для України: "Ми готові"

Як писав Знай. ua Javelin нервово курить: в Україні протестували надпотужну зброю

Раніше на Знай.ua Javelin нервово курить: в Україні протестували надпотужну зброю