У Івано-Франківську на вулиці Івасюка, 78 першого вересня ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пішохода.

Сімнадцятирічна дівчина опинилася під колесами "ВАЗа". Дівчина переходила дорогу в той час, коли машина Mitsubishi Lancer буксирувала машину “ВАЗ”. На жаль, дівчина не побачила цього. Тому продовжила свій пішохідний шлях поміж машинами. І опинилася під колесами автівки ВАЗ.

Потерпілу з забоєм м'яких частин тіла та переляком госпіталізували до Обласної дитячої клінічної лікарні. У неї – забій м’яких частин тіла. Коли дівчину оглянули, вона пішла додому. Самопочуття її в задовільному стані.

Претензій до водіїв у родини постраждалої немає, керманичі на момент аварії були тверезі. На місці події працювала слідчо-оперативна група Івано-Франківська.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадуємо, якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, надзвичайної ситуації, знайшли небезпечний предмет, тіло людини, побачили підпал або пожежу - не зволікайте. Телефонуйте 101, 102, 103.

Ваші дії можуть врятувати людське життя.

Як повідомляв раніше Знай.ua Загинули за дурість водія: моторошна ДТП приголомшила Україну, все сталося за секунди

Як писав Знай. ua У Дніпрі легковик збив молоду дівчину, "сама винна": водій встановив рекорд цинізму

Раніше на Знай.ua Рідні Притули потрапили в ДТП: аварія відправила до реанімації маму з дитиною