Чоловік напідпитку намагався розламати банківський термінал та витягти гроші. Подія відбулася у селі Долина. Саме після скоїного, районний суд виніс чоловікові вирок.

Чоловік озброявся двома викрутками та металевою трубою, і почав ламати банкомат, який знаходився у Долинській ЦРЛ.

Правопорушник був затриманий працівниками лікарні після того як спрацювала сигналізація.

Проте у суді чоловік своєї провини не визнав. Говорив, що просто вранці напідпитку повертався додому, а його затримала поліція на вулиці біля лікарні. Тому просить суд виправдати його.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обвинувачений вже був двічі судимий за крадіжки, має непогашену судимість та перебуває на диспансерному обліку в Івано-Франківському обласному наркологічному диспансері. Він має відшкодувати 2198, 14 гривень витрат, що пов'язаны з експертними послугами та заплатити за пошкоджений банкомат 19 905 грн.

Суд визнав його винним у вчиненні злочину та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки і 8 місяців.

Як повідомляв раніше Знай.ua ПриватБанк злетів у повітря: поліція підраховує втрати українців

Як писав Знай. ua Пограбував сам себе: у Львові заарештували п'яного чоловіка, "вирішив розважитися"

Раніше на Знай.ua Винесли все: на Одещині банда обчистила молоду дівчину, поліції довелось попітніти