У Івано-Франківську через недбалість лікарів померла людина. Про це стало відомо від очевидця трагедії Володимира Олійника, який розмістив цю інформацію у себе на сторінці Facebook.

“Відбулося на очах… Померла людина, через недбалість… В лікарню звертаємося, з надією на допомогу. О 17.44 перебував у приймальному відділенні центральної міської лікарні. Забіг чоловік, сказав, що в людини в швидкій перед приймальним відділенням зупинилося дихання. Попросив викликати реаніматологів… Викликали. Пройшло ще 3 хв, знову просить. Пройшло ще 3, знову просить. Через 10 хвилин прийшов… без нічого. Перестало битися серце. Лікарі із швидкої почали робити штучний масаж серця.. За той час почали нести необхідні уколи та ін. 20 хвилин штучного масажу серця не дали результату. Людина померла. Навіть не бідна і не самотня… могли заплатити за послуги, але вже не треба. Завтра вивчатиму, як мало відбуватися по медичному протоколу. А наразі співчуття рідним і близьким…”, – повідомив чоловік у своємо повідомленні.

Родичі шоковані, ніхто не думав, що лікарі так довго реагуватимуть на прохання про допомогу.

Як повідомляв раніше Знай.ua Смерть дитини в лікарні під Одесою не зупинила лікарів: відео

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав Знай. ua Зеленський мало не розплакався, побачивши ось це: "Якийсь концтабір"

Раніше на Знай.ua Сергій Притула знову потрапив до лікарні: перші подробиці