Олена Курилова та Рубіна Цибульська будуть розслідувати загадкову смерть молодої дівчини з Калуша.

Трагедія з дівчиною сталася напередодні весілля. Після вінчання з Тетяною стався дивний напад. Вона побачила щось незриме у власній квартирі. Показала це чоловіку, але той нічого не зміг розгледіти. І переляканою впала на підлогу.

Швидка терміново приїхала за викликом і забрала дівчину в лікарню. Тетяна певний час пролежала в реанімації, а потім померла. Родина досі не може оговтатися від незрозумілої і шокуючої трагедії.


За допомогою звернулася мати Тетяни і розповіла, що за чотири роки до цього при дуже схожих обставинах помер її брат Сергій. Мати дівчини підозрює, що це дух родича забрав дівчину до себе. Перед трагічним випадком Сергій наснився дівчині і попросив її дати йому 30 білих троянд. На що вона посміхнулася і відповіла, що скоро він отримає 21 кольорову. А опісля померла у віці 21 рік, рівно за місяць після дня народження брата.
Але екстрасенси не підтримують версію родичів. Адже перед розслідуванням побачили видіння: "Молодий юнак лежить у труні, а дівчина знімає з нього перстень". Дух Тетяни сказав, що саме у цьому персні і криється розгадка її загибелі.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Як повідомляв раніше Знай.ua Відомий екстрасенс розповів, які звички роблять вас бідними

Як писав Знай. ua Привид налякав екстрасенса під час відеочату: стрімко пролетів перед камерою і зник з кадру

Раніше на Знай.ua Знаменита відьма назвала нову дату Апокаліпсису: кінця світу не уникнути, залишилося всього 6 років