Обвинувачений у справі про смертельну ДТП на Прикарпатті депутат Підберезької сільради Богдан Проців втратив право на своє майно – земельну ділянку площею 1,1 га та 14 одиниць техніки. Рішення про арешт майна ухвалив міський суд Івано-Франківська, передає «Курс».

Зазначається, що арештоване майно оцінили у 3,44 млн грн. Рішення на клопотання прокурора ухвалили у зв’язку із цивільним позовом чоловіка загиблої жінки. Той вимагає відшкодувати йому моральні збитки у розмірі 4 млн грн.

В аварії, що сталася 10 липня на Долинщині, загинули двоє хлопчиків 3 та 5 років. Їхня матір померла в лікарні.

Проців перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Він скермував своє авто на зустрічну смугу та протаранив машину, в якій перебували жінка з дітьми.

Нагадаємо, що винуватцем ДТП у Дніпрі став водій автомобіля, в якому перебували діти

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі кабіна фури відкрилася на ходу, водій гальмував об стовп

Також Знай.ua писав про те, що в Одесі підловили чергових автохамів. Горе-водії аби скоротити дорогу спокійно їдуть парками, які призначені лише для пішої ходи.