На Франківському вокзалі молодик "займався гоп-стопом".

Після затримання головна прокуратура міста повідомила йому про підозру у скоєнні злочину.

Наразі місцевою прокуратурою Івано-Франківська здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відкритому за фактом злочину - грабіж ( Грабіж є різновидом викрадення, вирізняючись з-поміж інших видів викрадення тим, що грабіжник не приховує свого наміру протиправно вилучити майно в потерпілого, при цьому ігнорує волю потерпілого чи третіх осіб. Завдяки характеру ставлення злочинця до своїх дій грабіж є злочином підвищеної суспільної небезпеки, у порівнянні з таким різновидом викрадення чи крадіжка).

Відомо, що 26.08.2019 поблизу залізничного вокзалу, чоловік 32-х років, який раніше відбував термін ув'язнення за подібні злочини, вбивство на хуліганство, здійснив напад на чоловіка 28 років. Побив його та забрав телефон і гроші.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Станом на сьогодні правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 («Грабіж») КК України, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв раніше Знай.uа Киянину світить тюрма за невдалий жарт у перукарні: Мабуть, погано підстригли

Як писав Знай. ua У столиці орудують злодії-гіпнотизери: запам’ятовуйте фото, щоб вберегтися

Раніше на Знай.ua Домінування, маска і пістолет: що принесло дике задоволення продавцеві пограбованого секс-шопа